Futbol

El Nàstic espera aconseguir l'ascens a Primera Divisió al camp del Xerez

Aquest dissabte pot ser un gran dia per al Nàstic. L'equip tarragoní juga a Jerez, el que podria ser el seu últim partit com a equip de la Segona Divisió. Els de Luis César en tenen prou amb un empat davant l'equip andalús per aconseguir l'ascens de categoria, i fins i tot perdent, tindrien una segona oportunitat diumenge. A Tarragona, ja tothom pensa en la festa que hi haurà a la ciutat aquest cap de setmana. I és que fa 59 anys que els granes no són a la Primera Divisió. Uns mil aficionats van a Jerez, i prop de 5.000 es reuniran a Tarragona davant de la pantalla gegant a la plaça de la Font.

Actualitzat

Tarragona es prepara per viure la festa més gran dels darrers anys. Excepte les festes majors, cap altra celebració es preveu que aplegui tanta gent com la de diumenge. De moment, i a l'espera que demà el Nàstic sumi el punt que li falta, tots els carrers de la ciutat fa dies que estan engalanats amb el color grana de l'equip. Banderes als balcons, pancartes, samarretes. Qualsevol decoració és vàlida si es tracta d'animar l'equip i mostrar-li suport.

Els jugadors intenten aïllar-se de l'eufòria ciutadana. Aquest divendres al matí s'han entrenat amb tota normalitat per darrer cop abans de viatjar cap a Jerez. L'expedició es completarà amb els jugadors no convocats i lesionats, els directius, els familiars i l'afició.

La celebració tindrà lloc diumenge, a partir d'un quart de nou del vespre, amb una rua pels carrers de Tarragona. Començarà a la plaça Imperial Tarraco, després recorrerà tota la rambla Nova fins al balcó del Mediterrani. Des d'allí tornarà per la mateixa rambla fins al monument dels Despullats, girarà pel carrer Adrià, carrer Sant Agustí i finalment el Portalet fins a la plaça de la Font.

Recorregut de la rua

La rua es pot celebrar diumenge a la tarda o dilluns a la tarda, segons quins siguin els resultats. A les 20.15 començarà, amb tres autobusos que faran el següent recorregut: plaça Imperial Tàrraco, rambla Nova fins al balcó, del balcó fins a l'estàtua dels Despullats, i dels Despullats fins a Adrià, Sant Agustí i Portalet. Una vegada arribats al Portalet baixaran dels autocars i continuaran a peu per un passadís que s'haurà habilitat, travessant tota la plaça de la Font, fins a arribar a l'Ajuntament.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut