Futbol

El Nàstic de Tarragona suspèn el partit de presentació per la falta de rival

El Gimnàstic de Tarragona ha suspès el partit de presentació que s'havia de disputar aquest diumenge, 10 d'agost. El seu rival havia de ser el Luzenac AP. El conjunt francès ha aconseguit l'ascens a la Ligue2 francesa, però la Lliga de Futbol Professional no admet la seva inscripció a la categoria. Aquest fet deixa sense efecte els contractes dels seus jugadors.
El Nàstic busca rival pel seu partit de presentació (Foto: nasticdetarrgona.com)

El Nàstic busca rival pel seu partit de presentació (Foto: nasticdetarrgona.com)

El Gimnàstic de Tarragona ha suspès el partit de presentació de la temporada que està a punt de començar, i que s'havia de disputar aquest diumenge 10 d'agost. El rival de l'equip de la Segona Divisió B havia de ser el Luzenac AP. El conjunt francès ha aconseguit l'ascens a la Ligue2 francesa, però la Lliga de Futbol Professional no admet la seva inscripció a la categoria. Aquest fet deixa sense efecte els contractes dels seus jugadors, impedint-li jugar davant el Nàstic.

El club tarragoní va ser informat d'aquesta circumstància la tarda de divendres. Tot i els seus esforços per trobar un altre contrincant per la presentació davant dels seus aficionats, no ha pogut arribar a un acord amb cap dels equips contactats degut a les incompatibilitats horàries. El Gimnàstic espera trobar un rival en breu per poder presentar a la plantilla disputant un partit la nit del proper dimecres 13 d'agost.