Maikel Mesa (Foto: @LaLiga)
Maikel Mesa (Foto: @LaLiga)
Futbol

Maikel Mesa és el primer fitxatge del Nàstic per a la temporada 2017-18

Mesa és un migcampista polivalent, amb qualitats en atac i defensa. Per altra banda, la preparació per a la temporada 2017-2018 començarà el 12 de juliol i inclou una estada de sis dies a Olot.

Actualitzat

El migcampista Maikel Mesa és la primera incorporació dels tarragonins de cara a la temporada 2017-18 El jugador canari de 26 anys firmarà per dues temporades, més una opcional, després de superar la revisió mèdica.

Mesa arriba procedent del Mirandés, on aquesta passada temporada ha marcat 6 gols en els 35 partits que ha disputat. La temporada 2015-16 el nou fitxatge del Nàstic va ser un dels protagonistes en el ascens a Primera de l'Osasuna.

Maikel Mesa, segons explica l'equip de Tarragona, poc actuar de pivot i de mig centre, i destaca per la seva capacitat d'arribada des de la segona línia, el seu bon posicionament en defensa i el seu criteri per treure la pilota des del darrere.

La pretemporada del Nàstic

El Nàstic de Tarragona començarà la pretemporada el 12 de juliol. Els jugadors de l'equip hauran de ser la nit abans a Tarragona per començar el dia amb les habituals revisions mèdiques. A la tarda, al Nou Estadi i al camp annex, el nou entrenador, Lluís Carreras, dirigirà la seva primera sessió de treball amb la plantilla al complet.

El club grana farà una estada de pretemporada a Olot, del 24 al 29 de juliol. Durant aquests dies a la Garrotxa, l'equip també té previst jugar algun partit amistós, però encara no l'ha pogut acabar de concretar. Pel que fa als amistosos confirmats, el Nàstic jugarà contra el Vila-real, el 22 de juliol (20.30), i s'enfrontarà al Saragossa, el 9 d'agost (20.30). Tots dos partits seran al Nou Estadi de Tarragona.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut