Genaro Gattuso, l'entrenador del Nàpols, considera que guanyar el Barça al Camp Nou és com "pujar l'Everest" (Reuters)
Futbol

El Nàpols vol fer història al Camp Nou i accedir per primera vegada als quarts de la Champions

L'equip ja és a Barcelona i hi ha Insigne entre els 23 jugadors convocats.

Laura BruguésActualitzat

El Nàpols vol fer història al Camp Nou i classificar-se per als quarts de final de la Champions per primer vegada a la seva història. El seu tècnic, Gennaro Gattuso, ha reconegut que jugar a l'estadi blaugrana sense públic és un petit avantatge per al conjunt italià:

"El públic és el futbol i el futbol sense públic no és futbol. Et dona vibracions. Pot ser un bé, però també et pot crear estrés. Venir aquí i jugar sense públic és un petit avantatge. Amb 90.000 espectadors ho pots pagar"

 

L'equip italià ha arribat aquesta tarda a Barcelona. Insigne ha entrat finalment a la convocatòria de 23 jugadors. El jugador s'ha sumat, aquest divendres, per primer cop al grup després de la lesió que es va fer el cap de setmana passat en el partit de la Serie A contra la Lazio. El Nàpols ha fet un últim entrenament, aquest matí, a les instal·lacions de San Paolo abans de viatjar cap a terres catalanes i ha renunciat a entrenar-se al Camp Nou.

Gattuso ha advertit del perill del Barça i ha destacat que el fet de no haver guanyat cap títol el fa més perillós. El partit d'aquest dissabte l'ha qualificat com "pujar l'Everest".

Finalment, Gattuso ha elogiat la figura de Riqui Puig, assenyalant que és un espectacle veure'l jugar i que "fa un bé al futbol i als que estimen el futbol". De fet, fa dos anys també va dir-ho.

 

 

Anar al contingut