Insigne celebra la classificació del Nàpols per a les semifinals (EFE/EPA/CIRO FUSCO)
Futbol internacional

El Nàpols sobreviu contra la Lazio i es classifica per a les semifinals de la Copa d'Itàlia (1-0)

Els homes de Gennaro Gattuso, pròxim rival del Barça als vuitens de la Champions, s'ha refet d'una mala ratxa de resultats a la Sèrie A, on només ha guanyat un dels últims 11 partits disputats, i ha eliminat el vigent campió amb un gol d'Insigne

David CarballoActualitzat

El Nàpols s'ha classificat per a les semifinals de la Copa d'Itàlia després de patir de valent per eliminar la Lazio, vigent campió de la competició. L'equip napolità s'ha imposat amb un solitari gol de Lorenzo Insigne al minut 2 de joc en un duel vibrant amb dos expulsats, quatre rematades als pals i dos gols anul·lats al conjunt visitant.

Els homes de Gennaro Gattuso, pròxim rival del Barça als vuitens de la Champions, s'ha refet d'una mala ratxa de resultats a la Sèrie A, on només ha guanyat un dels últims 11 partits disputats.

Després d'avançar-se amb un gol matiner, la Lazio ha reaccionat i ha pogut empatar però el seu golejador, Ciro Immobile, ha desaprofitat un penal quan ha relliscat en el moment de fer el llançament. En un inici trepidant, el Nàpols s'ha quedat amb deu per l'expulsió d'Hysaj en el minut 19, però deu minuts després, els visitants també s'han quedat en inferioritat numèrica per l'expulsió del brasiler Lucas Leiva.

En la represa, l'àrbitre ha anul·lat el gol de l'empat a Immobile en el minut 63 i en el 70, Milik hauria pogut fer el segon dels napolitans però el seu cop de cap s'ha estavellat al pal. En la recta final, l'emoció s'ha mantigut fins que el col·legiat ha decretat la finalització del matx.