Macedònia del Nord substitueix la República Txeca (@ihf_info)
Handbol

El Mundial d'Egipte arrenca amb les baixes d'última hora de la República Txeca i dels Estats Units

La selecció espanyola, amb sis jugadors catalans i el tècnic Jordi Ribera, debutarà divendres contra el Brasil, que no podrà comptar amb el blaugrana Thiagus Petrus, positiu per coronavirus

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest dimecres comença a Egipte el Mundial masculí d'handbol. La selecció espanyola de Jordi Ribera la formen 17 jugadors, dels quals sis són catalans: el lateral Joan Cañellas, els extrems Ferran Solé, Aleix Gómez i Aitor Ariño, el pivot Adrià Figueras i el defensa Viran Morros.

Aquest mundial a porta tancada serà el primer que tindrà 32 seleccions repartides en 8 grups. El partit inaugural enfrontarà Egipte, la selecció amfitriona, i Xile. La selecció espanyola jugarà el seu primer partit contra el Brasil divendres. Els brasilers afrontaran el debut amb una baixa d'última hora, la del blaugrana Thiagus Petrus, que ha donat positiu per Covid-19 en un test previ a l'inici del campionat

A Egipte no hi ha poques mesures per frenar la pandèmia, amb 1.000 positius diaris, i s'ha establert una bombolla per als combinats participants per evitar els contagis.

Dos canvis de selecció a última hora

A menys de 24 hores de l'inici del campionat, dues seleccions han causat baixa a causa de l'elevat nombre de positius detectats per coronavirus en els últims controls. Es tracta de la República Txeca, que serà substituïda per Macedònia del Nord, i dels Estats Units, que han vist frustrat el seu retorn a la competició desprtés de 20 anys d'absència. En el seu cas, serà la selecció suïssa la que ocuparà el seu lloc.

 

Anar al contingut