Mundial 2022

El Mundial de Qatar ja s'ha cobrat el càrrec de cinc entrenadors

Luis Enrique eleva a cinc el nombre de relleus a les banquetes durant el Mundial de Qatar

AgènciesActualitzat

La sortida de Luis Enrique Martínez de la banqueta de la selecció espanyola és el cinquè relleu que s'ha produït fins ara al mundial de Qatar 2022. Ja és habitual i tradicional el ball d'entrenadors en les grans competicions, més exactament quan van finalitzant les participacions de les seleccions.

A Qatar 2022, els primers a deixar el càrrec van ser l'argentí Gerardo 'Tata' Martino i l'espanyol Roberto Martínez, seleccionadors de Mèxic i Bèlgica, respectivament. En tots dos casos es van quedar lluny dels objectius marcats. Cap va superar la fase de grups, una nova decepció per al 'Tri' i una autèntica bomba per als 'diables vermells', tercers a l'anterior mundial de Rússia 2018.

Tots dos preparadors donaven per acabades les seves etapes a la banqueta dels seus equips, circumstància que més o menys tenien prevista, igual que li va passar a Otto Addo al capdavant de Ghana, que només caure a la fase de grups va anunciar la seva sortida, cosa que tenia meditada encara que hagués sortit campió, segons va confessar.

El portuguès Paulo Bento, que va portar Corea del Sud fins als vuitens de final, en què va ser golejat pel Brasil, també va anunciar la seva sortida de la banqueta del quadre asiàtic només concloure el matx orgullós per l'actuació dels seus jugadors.

L'últim ha estat, aquest dijous, Luis Enrique Martínez, que deixa el càrrec després de patir una dolorosa eliminació a vuitens contra el Marroc, a qui va ser incapaç de marcar cap gol Espanya ni en el temps reglamentari, ni en la pròrroga ni en els penals.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut