Luis Suárez deixa entreveure el seu adeu i llença un dard a la FIFA

Entre llàgrimes va abandonar el terreny de joc aquest divendres Luis Suárez després que l'Uruguai quedés eliminat del Mundial amb la victòria in extremis de Corea del Sud davant Portugal (2-1). La victòria del combinat sud-americà sobre Ghana (0-2) va ser insuficient perquè els "charrúa" passessin a vuitens. 

Luis Suárez abandonant el terreny de joc entre llàgrimes (REUTERS)

En les declaracions posteriors al partit, el davanter de 35 anys va ser taxatiu sobre la seva continuitat al combinat nacional. "Ara toca animar als companys pel que segueix".

El "charrúa" va expressar les seves emocions en caure a la fase de grups. "Vaig sentir tristesa i desil·lusió. Vaig tenir la sort de jugar el meu quart Mundial, però que el meu fill de quatre anys vegi el seu pare acomiadar-se amb aquesta imatge de tristesa és dur per a un pare".

Per últim, l'exjugador del Barça ha criticat a la FIFA pels dos possibles penals que l'àrbitre alemany Daniel Siebert no va assenyalar. "És penal a Edi, li talla la cursa, posa el cos davant. Després del de Darwin també és claríssim. No són excuses, però es cobren penals increïbles al Mundial", ha afirmat Suárez. 

Anar al contingut