Futbol

El Mundial de llegendes del futbol confirma dates i alguns dels futbolistes que jugaran

Star Sixes és el nom del mundial de futbol 6 que disputaran 12 seleccions d'exjugadors internacionals aquest juliol a Londres
Puyol discuteix amb Ballack durant la final de l'Eurocopa 2008 (uefa.com)

Puyol discuteix amb Ballack durant la final de l'Eurocopa 2008 (uefa.com)

Entre el 13 i el 16 de juliol es disputarà a Londres el primer mundial de llegendes del futbol. El torneig serà en format de futbol 6 i comptarà amb les seleccions d'Espanya, Brasil, Alemanya, Mèxic, Itàlia, Dinamarca, França, Anglaterra, Portugal, Escòcia, Nigèria i la Xina. Star Sixes és el nom del campionat i entre els exinternacionals que tornaran a vestir la samarreta del seu combinat estatal estan confirmats Carles Puyol i Gaizka Mendieta per Espanya, Rio Ferdinand i Steven Gerrard, per Anglaterra; Roberto Carlos, per Brasil; Deco, per Portugal, Robert Pires, per França; Michael Ballack, per Alemanya, i Jay Jay Okocha, per Nigèria.

Les 12 seleccions jugaran entre elles a l'estadi O2 Arena de Londres i comptarà amb fase de grups prèvia a les eliminatòries, amb penals inclosos en cas d'empat. Els organitzadors han assegurat que tots els jugadors seran exinternacionals recentment retirats per propiciar qualitat de joc i un major atractiu per a l'espectador. Aquest torneig es repetirà el 2019 al mateix estadi londinenc i, entre aquests dos anys, comptarà amb versions regionals amb el mateix format de l'Eurocopa.