Puyol discuteix amb Ballack durant la final de l'Eurocopa 2008 (uefa.com)
Puyol discuteix amb Ballack durant la final de l'Eurocopa 2008 (uefa.com)
Futbol

El Mundial de llegendes del futbol confirma dates i alguns dels futbolistes que jugaran

Star Sixes és el nom del mundial de futbol 6 que disputaran 12 seleccions d'exjugadors internacionals aquest juliol a Londres

Actualitzat

Entre el 13 i el 16 de juliol es disputarà a Londres el primer mundial de llegendes del futbol. El torneig serà en format de futbol 6 i comptarà amb les seleccions d'Espanya, Brasil, Alemanya, Mèxic, Itàlia, Dinamarca, França, Anglaterra, Portugal, Escòcia, Nigèria i la Xina. Star Sixes és el nom del campionat i entre els exinternacionals que tornaran a vestir la samarreta del seu combinat estatal estan confirmats Carles Puyol i Gaizka Mendieta per Espanya, Rio Ferdinand i Steven Gerrard, per Anglaterra; Roberto Carlos, per Brasil; Deco, per Portugal, Robert Pires, per França; Michael Ballack, per Alemanya, i Jay Jay Okocha, per Nigèria.

Les 12 seleccions jugaran entre elles a l'estadi O2 Arena de Londres i comptarà amb fase de grups prèvia a les eliminatòries, amb penals inclosos en cas d'empat. Els organitzadors han assegurat que tots els jugadors seran exinternacionals recentment retirats per propiciar qualitat de joc i un major atractiu per a l'espectador. Aquest torneig es repetirà el 2019 al mateix estadi londinenc i, entre aquests dos anys, comptarà amb versions regionals amb el mateix format de l'Eurocopa.
Anar al contingut