Circuit de Barcelona - Catalunya
Fórmula 1

El Mundial de Fórmula 1 del 2019 tindrà les mateixes proves que aquest any

El Gran Premi d'Espanya serà el cinquè de la sèrie, el 12 de maig a Barcelona, segons s'ha aprovat a la reunió del Consell Mundial de l'Esport de Motor que presideix el president de la FIA, el francès Jean Todt

Actualitzat

El calendari del Mundial de Fórmula 1 del 2019 tindrà els mateixos 21 Grans Premis del 2018, començarà una setmana abans, el 17 de març a Austràlia, i acabarà l'1 de desembre a Abu Dhabi, segons ha aprovat aquest divendres la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) aquest divendres a París. El calendari provisional es va publicar fa sis setmanes durant el Gran Premi d'Itàlia.

Després de renovar els contractes amb Alemanya, per un any, i el del Japó, per tres anys, el calendari queda igual que el 2018.

La proposta d'incloure el GP de Miami a l'octubre, s'ha deixat en espera amb caràcter indefinit.

Comparat amb el calendari de 2019, Rússia i el Japó es disputen ara en setmanes consecutives, mentre que Mèxic serà l'inici el 27 d'octubre de la campanya americana, que continuarà amb Estats Units (3 de novembre) i el Brasil (17 de novembre), abans del tancament del Mundial a Abu Dhabi l'1 de desembre.

Anar al contingut