La cursa voreja els entorns del Parc Nacional d'Aigüestortes
La cursa voreja els entorns del Parc Nacional d'Aigüestortes
CURSES DE MUNTANYA

Buff Epic Trail, a la Vall de Boí, en directe per TV3

Segueix la retransmissió de l'Skyrace, de 42 quilòmetres i amb un desnivell positiu de 2.817 m

Redacció Esport3Actualitzat

Després de l'èxit de l'Olla de Núria, ara és el torn de la Buff Epic Trail, a la Vall de Boí. En aquesta ocasió la prova coincideix amb els Campionats del Món de la International Skyrunning Federation (ISF) i, per tant, és el punt de trobada dels millors corredors d'aquest esport.

Aquesta cita tan important estava programada per al mes de juliol del 2020, però a causa de la crisi de la Covid-19, es va haver suspendre definitivament i ajornar fins a aquest 2021. TV3 centrarà els seus esforços en la Skyrace, en un circuit de 42km i un desnivell positiu de 2.817 m.

 

Entre els favorits trobarem Manuel Merillas, Zaid Ait Malek, Christian Mathys, Daniel Antonioli, Ruy Ueda, Oscar Casal Mir en categoria masculina, mentre que en dones buscaran la glòria noms com Marta Molist, Oihana Kortazar, Marcela Vasinova, Lina El Kott Helander, Sanna El Kott Helander i Emily Schmitz.

 

 

La corredora del CE Penedès Marta Molist ha demostrat el seu alt nivell els darrers anys en les curses per muntanya i fins i tot aquest temporada ha aconseguit la medalla d'or al campionat estatal d'ultraresistència a Tenerife.

 

Televisió de Catalunya desplegarà un ampli equip per fer arribar als telespectadors el Campionat del Món de curses de muntanya. La retransmissió serà dirigida per Xavier Casillanis, conduïda per Marc Negre i Josep Maria Puig amb l'anàlisi tècnica de dos grans atletes de muntanya, Laura Orgué i Marc Pinsach.

 

La cursa se celebra en el marc del BUFF® Mountain Festival, amb epicentre a la localitat de Barruera.

Anar al contingut