Ciclisme

Marc Soler: "El meu objectiu per a aquesta temporada serà el Giro"

El Movistar Team, l'únic equip espanyol de l'UCI World Tour, ha fet la presentació dels seus corredors a Màlaga amb la presència de dos catalans, el vilanoví Marc Soler i el vallesà Antonio Pedrero

Redacció Esport3Actualitzat

La temporada ciclista 2021 està a punt de començar, tot i que algunes proves han optat per la suspensió o l'ajornament a causa de la pandèmia. Els equips ja fa setmanes que han començat concentracions de pretemporada i, aquest dijous, el Movistar Team, l'únic equip espanyol de l'UCI World Tour, ha fet la presentació dels seus corredors a Màlaga.

El fitxatge estrella, el colombià Superman López, no ha pogut sortir encara del seu país després d'haver donat positiu per coronavirus, però una de les primeres proves previstes en el seu calendari serà la Volta a Catalunya.

El veterà Alejandro Valverde centrarà els esforços en els Jocs Olímpics de Tòquio i després es retirarà. Els caps de files per a les grans voltes seran el mallorquí Enric Mas, en el Tour i la Vuelta, i el català Marc Soler, en el Giro. L'altre català de l'equip és el vallesà Antonio Pedrero.

El vilanoví Marc Soler ha explicat que el seu objectiu serà mantenir la regularitat durant les tres setmanes de competició a la ronda italiana, un repte que afronta amb molta il·lusió.

"El meu objectiu per a aquesta temporada serà el Giro, un repte que afronto amb moltes ganes i intentaré fer-ho el millor possible. Intentaré millorar aquest any per no fallar cap dia per estar al final de la tercera setmana el més endavant possible".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut