Edwin Jackson regna al Barclaycard Center de Madrid (EFE)

El Movistar Estudiantes neutralitza el Divina Seguros Joventut gràcies a un Edwin Jackson sense rival (83-71)

L'Estudiantes ha trencat a casa la bona ratxa d'un Joventut que no ha estat a l'altura tot i l'avantatge al marcador al final del segon quart. La falta de precisió i un atac poc fluid han sentenciat l'equip català, que s'enfrontava a un Edwin Jackson que ha regnat al Barclaycard Center

Els de Salva Maldonado han rebut al Barclaycard Center de Madrid un Joventut que venia amb la confiança guanyada per la victòria dels dos darrers partits, a diferència d'un Estudiantes que no acabava d'aixecar el cap. Dos equips que potencien el planter amb 3 i 5 jugadors respectivament i han marcat precedent en altres equips de la Lliga com el Reial Madrid. L'Estudiantes era conscient que dins del seu equip té el diamant de la Lliga, Edwin Jackson (27 puns, 6 rebots), màxim anotador.

El Joventut ha inaugurat el marcador del partit. Un primer quart amb poca anotació per la poca precisió, cistelles fàcils que no acabaven d'entrar i falta d'un atac més fluid. Un començament marcat per un inicial domini del Movistar però que el Joventut ha aconseguit gairebé igualar al final del primer quart (14-13).

El segon quart ha començat amb clar domini del Joventut amb un Sergi Vidal perillós i molt hàbil quan agafava la pilota. Salva Maldonado ha intervingut amb un temps mort i ha posat de manifest el seu malestar per aquest inici del segon quart. Jackson ha reaccionat i ha imposat la seva contundència, i ha arribat gairebé a igualar el marcador abans de finalitzar el segon quart (36-38).

El tercer quart ha posat en evidència un Albert Miralles amb poca precisió i totalment desbordat que ha deixat perdre punts. El Movistar s'ha començat a imposar i ha sentenciat el marcador tancant el tercer quart amb dos triples de Grimau i Cook (62-51).

El Joventut ha intentat aixecar el cap al darrer quart però tot i aprofitar les poques oportunitats que ha tingut, no n'hi ha hagut prou per imposar-se a un Movistar que ha lluitat fins al final per augmentar la diferència del marcador fins a 12 punts abans de finalitzar el partit (83-71).

El Movistar Estudiantes ha trencat la bona ratxa del Divina Seguros Joventut gràcies a Edwin Jackson, que s'ha imposat sense rival. Sergi Vidal, tot i no ser el màxim anotador del Joventut en aquest partit, ha estat contundent en el joc. El Joventut, que avui no ha estat a l'altura al camp de l'Estudiantes, rebrà la setmana vinent a casa el València.