FUTBOL

El motiu pel qual la capitana de la selecció alemanya s'ha posat un bigoti postís

Alexandra Popp ha respost així als qui demanaven que fos convocada amb el combinat masculí d'Alemanya

Redacció Esport3Actualitzat

La prèvia de la final de l'Eurocopa femenina entre Anglaterra i Alemanya (diumenge, 18.00), ha deixat una curiosa anècdota. En concret, la capitana del combinat alemany, Alexandra Popp, ha estat la protagonista d'una de les rodes de premsa prèvies a l'últim enfrontament de l'Eurocopa. La golejadora de la selecció que dirigeix Martina Voss-Tecklenburg ha aparegut a la sala de premsa amb un bigoti postís. Una acció que ha deixat tothom bocabadat i que ha arrencat rialles entre els qui eren presents a la compareixença de premsa.

La que és una de les màximes golejadores de l'Eurocopa que s'està disputant a Anglaterra, explicava que s'havia col·locat el bigoti per respondre als qui demanaven que la convoquessin amb la selecció masculina del seu país per disputar el Mundial de Qatar de finals d'any. Una resposta entre rialles, derivades de la peculiar petició dels aficionats.

Volíem divertir-nos una mica, arran de tot el que va aparèixer a les xarxes socials. Per això, ara soc '"lexander"... estic molt contenta de ser aquí.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut