Michael Jordan al costat de la seva actual esposa, la model cubana Yvete Prieto
NBA

El motiu de l'absència de les dones de Michael Jordan a "The last dance"

Tot i que algunes publicacions asseguraven que havia estat el mateix Jordan qui havia vetat aquests testimonis, el productor executiu de "The last dance", Mike Tollin, ha desmentit aquesta teoria en una entrevista a l'ESPN

Redacció Esport3Actualitzat

El documental "The last dance" sobre els Chicago Bulls de Michael Jordan ha estat un èxit mundial. Tot i això, cada vegada són més nombrosos els comentaris a les xarxes socials sobre l'absència de testimonis familiars ni de cap de les dues dones del mític 23. Ni Juanita Vanoy, que va ser l'esposa de Jordan des de 1989 fins al 2006 ni la model cubana Yvete Prieto, la seva actual dona des del 2013, apareixen en el documental.

Tot i que algunes publicacions asseguraven que havia estat el mateix Jordan qui havia vetat aquests testimonis, el productor executiu de "The last dance", Mike Tollin, ha desmentit aquesta teoria en una entrevista a l'ESPN.

"Teníem una llista de verificació per al documental: joc, teoria de la conspiració sobre la jubilació, la mort del seu pare, la seva falta d'activisme i els seus companys d'equip. Crec que vam tocar totes les categories. Des del principi, ens preguntem: 'És un drama laboral o domèstic, això?' Tots dos crèiem que era una història al lloc de treball, i Jason (Hehir, el director de la sèrie) i jo compartim un desinterès general per les esposes i fills dels personatges principals."

Un dels objectius era mantenir la privacitat de l'estrella de l'NBA.

"Michael és una de les persones més geloses de la seva privacitat de les nostres vides. Està content que això hagi acabat. Vol seguir amb la seva vida programada de sempre. Michael mai va dir que no podíem parlar amb cap de les seves esposes. No vam creure necessari que la història avancés fins a aquest extrem."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut