Hoquei patins

El Moritz Vendrell, el Liceo i el Vic lideren l'OK Lliga després de dues jornades

El Moritz Vendrell, el Liceo de la Corunya i el Roncato Vic lideren invictes l'OK Lliga d'hoquei sobre patins després de completar-se la segona jornada del campionat, mentre que el FC Barcelona va cedir un empat a la pista del Mopesa Vilanova (2-2). El Vendrell va camí de convertir-se, per segon any consecutiu, en la gran revelació de la Lliga, després de golejar a domicili l'històric Voltregà (2-6), mentre que els gallecs es van imposar en la difícil pista de l'Igualada (4-6) i els d'Osona van derrotar el Reus (5-3) en un partit molt disputat.

Actualitzat
En altres partits de la segona jornada, el Calafell, un dels recent ascendits, va aconseguir una important victòria a la pista de l'Alcoi (4-8), amb més sort que el seu homòleg, el CP Monjos, que en el derbi comarcal contra el Noia Freixenet va estar a punt de sorprendre el rival però va acabar perdent per la mínima (4-5).

Sense descans per als equips, l'OK Lliga tornarà en tan sols 24 hores, ja que entre dilluns i dimarts es disputarà la tercera jornada del campionat.
Anar al contingut