Hoquei patins

El Moritz Vendrell celebrarà aquesta tarda la Copa del Rei amb la seva afició

La plantilla del Moritz CE Vendrell, que ahir va guanyar a Oviedo la primera Copa del Rei de la seva història en vèncer el Reus Deportiu per 4 a 3, amb un gol d'or en la pròrroga, celebrarà aquesta tarda el títol amb els seus aficionats. Els jugadors pujaran a l'ajuntament per oferir la Copa i sortiran al balcó per saludar els seguidors que es concentrin a la plaça.

Actualitzat
La plantilla del Moritz CE Vendrell, que ahir va guanyar a Oviedo la primera Copa del Rei de la seva història en vèncer el Reus Deportiu per 4 a 3, amb un gol d'or en la pròrroga de Xavier Barroso, celebrarà aquesta tarda el títol amb els seus aficionats.

Està previst que el Moritz Vendrell, que està viatjant en autocar en aquests moments, arribi avui a les set de la tarda a les instal·lacions del club.

El club ha convocat tots els seguidors a les 18 hores per rebre els membres de l'equip i així, una vegada baixin de l'autocar, pujaran a una carrossa per desplaçar-se cap a l'Ajuntament del Vendrell.

A la plaça Vella hi haurà una carpa de Cerveses Moritz i ambientació musical a càrrec d'Altsound, i es preveu que l'equip hi arribi cap a les 20 hores. Els jugadors pujaran a l'ajuntament per oferir la Copa i sortiran al balcó per saludar els seguidors que es concentrin a la plaça.

Una vegada acabada la recepció al consistori, l'equip baixarà per poder compartir l'alegria d'haver aconseguit guanyar la Copa del Rei d'hoquei amb l'afició. També es comptarà amb l'actuació de la colla castellera Els Nens del Vendrell i d'alguna altra entitat de la vila.

Per acabar, està previst un fi de festa a Els Daus, i en cas de pluja, la celebració tindrà lloc totalment al pavelló poliesportiu del CE Vendrell.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut