Yannick Ferreira Carrasco del Mònaco lluita la pilota amb Özil (EFE)

El Mònaco passa a quarts de final davant d'un Arsenal que ho ha donat tot

Els homes d'Arsène Wenger han sortit a buscar la remuntada des de l'inici del partit, però s'han topat amb un bloc defensiu molt tancat dels del Principat. Els dos gols de l'Arsenal han estat insuficients i s'han quedat a les portes de la classificació.

Domini aclaparador de l'Arsenal, que ha sortit a buscar el passi cap a quarts de final des del primer minut, malgrat el resultat advers del partit d'anada.

El Mònaco, conservador, ha anat defensant les envestides de les línies atacants dels homes d'Arsène Wenger. En una d'aquestes arribades, Giroud ha alimentat les esperances dels anglesos amb un golàs que retallava distàncies. L'ansietat de remuntar, però, també ha fet perdre els nervis a l'exblaugrana Alexis, en veure targeta groga per simular una falta.

S'ha repetit el mateix guió a la segona part, i, en un dels atacs de l'Arsenal, Ramsey ha fet el 0-2. A partir d'aquest moment, el Mònaco s'ha tancat a la seva àrea, renunciant a atacar, no volia assumir el risc de caure eliminat. El resultat final de l'eliminatòria (3-3) dóna la classificació als del Principat, que han fet valer la renda dels tres gols marcats a l'Emirates Stadium.