Leonardo Jardim seguirà a la banqueta del Mònaco (Reuters)
Futbol internacional

El Mònaco anuncia la renovació de Leonardo Jardim fins al 2020

El tècnic portuguès, de 42 anys, seguirà tres anys més a la banqueta del conjunt del Principat i acaba amb els rumors que el situaven al Pequín Guoan xinès

Actualitzat

L'AS Mònaco ha anunciat aquest dimecres la renovació del contracte del seu entrenador, Leonardo Jardim, per una temporada més, fins al 30 de juny del 2020, després d'una campanya històrica en la qual el conjunt monegasc es va proclamar campió de la Ligue 1 i va arribar fins a les semifinals de la Lliga de Campions.
  
"L'AS Mònaco es complau a anunciar l'ampliació del contracte del seu entrenador, Leonardo Jardim, fins al 2020", ha anunciat el club del Principat en un comunicat oficial a la seva pàgina web, i ha acabat d'aquesta forma amb tots els rumors que situaven el tècnic portuguès al Pequín Guoan xinès la temporada que ve.
 
El preparador, de 42 anys, que va arribar a la banqueta del Mònaco fa tres temporades, recull així els fruits del treball ben fet, amb un balanç de 67 victòries, 30 empats i 17 derrotes en 114 partits dirigint els monegascos. A més, els 107 gols marcats pel seu equip durant la vigent temporada van ser clau per conquistar el primer títol de la Ligue 1 després de 17 anys.

Anar al contingut