Futbol internacional

El món del futbol acomiada amb dolor i consternació Emiliano Sala

Les reaccions a la tràgica mort del futbolista argentí han arribat des de tots els punts del planeta, tot i que les més nombroses i sentides provenen de l'Argentina, el seu país natal

Actualitzat

El món del futbol ha reaccionat amb dolor i consternació després de confirmar-se que el cos trobat a l'avioneta desapareguda al canal de la Mànega és el d'Emiliano Sala. Les reaccions a la tràgica mort del futbolista argentí han arribat des de tots els punts del planeta, tot i que les més nombroses i sentides provenen de l'Argentina, el seu país natal.

L'Associació de Futbol Argentina (AFA) ha expressat el seu dolor per la mort de Sala en un emotiu missatge al seu compte oficial de Twitter i ha volgut enviar el seu condol i afecte als familiars i amics.

Molts futbolistes argentins que militen en clubs europeus també han volgut expressar el seu condol i suport a la família d'Emiliano Sala. Entre ells destaca el missatge que Leo Messi ha penjat al seu compte d'Istagram.

El davanter del Manchester City Sergio "Kun" Agüero també ha mostrat la seva tristesa per la pèrdua del seu compatriota.

Dol a Progreso, el seu poble natal

Al seu poble natal de Progreso, a la província de Santa Fe, molts habitants s'han reunit a la plaça municipal per fer un sentit i respectuós silenci. Els gairebé 3.500 habitants, entre ells el pare d'Emiliano, s'han aplegat al centre del poble després de confirmar-se oficialment que, després de 17 dies de recerca, el cos trobat a l'avioneta era del jugador.

Anar al contingut