El Barça ha penjat a les xarxes l'escut del club amb els colors de l'arc de Sant Martí de fons (@fcbarcelona_cat)
Eurocopa 2020

El Barça, en defensa del col·lectiu LGTBI després de la polèmica amb la UEFA

El món de l'esport mostra el seu suport al col·lectiu LGTBI per la prohibició que l'Allianz Arena de Munic exhibeixi els colors de l'arc de Sant Martí en el partit entre Alemanya i Hongria

Redacció Esport3Actualitzat

Poc s'imaginava Neuer que el fet de portar un braçal amb els colors de l'arc de Sant Martí, en defensa del col·lectiu LGTBI, acabaria tenint tanta repercussió mundial. Després que la UEFA demanés a la selecció d'Alemanya que no tornés a exhibir aquest braçal, i malgrat que no sancionés al capità alemany, la bola de neu ja havia començat a rodar.

La selecció alemanya va demanar poder il·luminar l'Allianz coincidint amb el partit entre Alemanya i Hongria. El país hongarès ha aprovat recentment lleis discriminatòries de caire sexual. La UEFA, davant la proposta, no ha autoritzat l'Allianz Arena a mostrar els colors del col·lectiu LGTBI, al·legant que és una decisió amb "finalitats polítiques". La decisió ha desencadenat una riuada de reaccions, amb clubs i jugadors defensant la iniciativa de l'estadi alemany.

 

El Futbol Club Barcelona ha estat una de les diverses entitats que s'han implicat en la situació, demanant "orgull i respecte", en clara al·lusió a l'eslògan de la UEFA, i posant un fons irisat a l'escut del club.

ARXIVAT A:
Eurocopa2020
Anar al contingut