Imatge que s'ha estès a les xarxes en senyal de dol (@neymarjr)
Futbol

El món de l'esport mostra el seu condol per la tragèdia del Chapecoense

Els esportistes i clubs d'arreu del món s'han solidaritzat amb les víctimes i els afectats per l'accident aeri

Marc BéjarActualitzat

Com és habitual en aquests casos, el món de l'esport ha reaccionat a la tragèdia del Chapecoense amb missatges de condol a les xarxes socials. Dues icones de l'esport al Brasil, Neymar i Ronaldinho, han expressat la seva tristesa després de conèixer la notícia. El futbolista del Barça ha pujat una fotografia acompanyada d'un text en què mostra la seva incredulitat pels fets. No han faltat els dos cracs mundials Leo Messi i Cristiano Ronaldo. També altres jugadors com Falcao, Pepe Reina, Sergio Ramos, Ivan Rakitic o Iker Casillas s'han volgut solidaritzar amb l'equip brasiler.

 

 

 

Més enllà dels esportistes, de tots els àmbits i disciplines, també els equips han volgut expressar les seves condolències. Un dels primers a reaccionar ha sigut l'Atlético Nacional, conjunt que havia de ser el rival del Chapecoense a l'anada de la final de la Copa Sud-americana. Equips com el Barça i el Madrid, que s'han entrenat aquest matí, han fet un minut de silenci en senyal de dol.

 

 

L'etiqueta #prayforchapecoense ha omplert ràpidament Twitter, fent-ne ressò a Europa. Clubs com el mateix Barça, el Sevilla, el Manchester City o l'Arsenal també han reaccionat. Un dels més sentits ha estat el del RCD Mallorca, equip en el qual va militar una de les víctimes, Cleber Santana. El club balear ha volgut donar tot el seu suport a familiars i amics, en un dia tan difícil per a ells.

 

O el del Torino, equip colpejat per una tragèdia similar fa 67 anys, que recorda en el seu missatge aquest fet.

    

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut