Luis Figo, en un acte (Europa Press)
Luis Figo, en un acte (Europa Press)
Futbol

El missatge xenòfob de Luis Figo per atacar Rufián després de la investidura

No és la primera vegada que l'exjugador portuguès i el polític se les tenen a les xarxes

Redacció Esport3Actualitzat

A Luis Figo no li ha agradat gaire la investidura de Pedro Sánchez i no s'ha mossegat la llengua a les xarxes socials. La seva diana ha estat, com és ja habitual, Gabriel Rufián. L'exjugador de futbol ha publicat un desafortunat missatge xenòfob en què ha atacat el polític d'ERC.

Figo ha publicat un tros d'una intervenció de Rufián i l'ha qualificat de "pseudocatalà". "Que xulesc el pseudocatalà", ha publicat el portuguès.

Captura de la resposta de Rufián
Captura de la resposta de Rufián

El polític hi ha respost amb l'enllaç al web de l'Agència Tributària, en el que es pot entendre com una referència a la sentència del Tribunal Suprem que va obligar el portuguès a abonar 2,4 milions d'euros a Hisenda per impagament d'impostos.

També a través d'una piulada, Figo li ha demanat a Rufián que no es posi "nerviós". "Tens quatre anys més per xuclar de la mamella, i això que només t'hi havies d'estar 18 mesos."

Entre emoticones, el futbolista li diu a Rufián que sigui més creatiu i ironitza amb la possibilitat que potser ja no haurà de pagar a Hisenda "perquè entro a l'amnistia catalana". No és la primera vegada que l'exjugador i el polític català se les tenen a les xarxes.

Anar al contingut