Mapi León i Ingrid Engen amb el títol de Lliga
Mapi León i Ingrid Engen amb el títol de Lliga (FCB)
Barça

El missatge més sincer de Mapi León a Ingrid Engen: "Ja en tenies prou amb treure'm el lloc"

Després de mig any lesionada, Mapi León se sincera amb la ironia que la caracteritza

Redacció Esport3Actualitzat

La temporada que ha viscut la defensa del Barça Mapi León ha estat, per desgràcia, molt diferent de la resta. De la resta de temporades viscudes per una titular indiscutible a l'equip blaugrana, i de la resta de les seves companyes. Una lesió al menisc li ha fet perdre el curs, però mai el somriure.

La personalitat de Mapi León ha impregnat el vestidor del Barça de manera indubtable. I és que tot i estar de baixa, ha estat molt present en totes les competicions que han jugat les seves companyes. Entre elles, la seva parella, Ingrid Engen, que precisament ha ocupat el seu lloc reconvertint-se magistralment en central. 

I sobre aquesta temporada s'ha sincerat Mapi León aquest dimarts amb un sentit missatge a les xarxes socials.

"Acaba una temporada diferent per a mi, plena d'aprenentatges, de molt treball i de molt amor dels meus perquè m'han hagut de cuidar com feia temps que no ho necessitava."

Un agraïment a la seva família, a les seves amigues, i especialment a Ingrid Engen. Un missatge a la noruega ple de la ironia que la caracteritza i referent a aquest "lloc" que li ha pres al camp.

"I a tu, Ingrid, per cuidar-me, aguantar-me, ser-hi cada dia i donar-me forces malgrat que la temporada ha estat molt intensa per a tots, i tu ja en tenies prou amb treure'm el lloc; espero haver-te ajudat "amb els meus trucs""

 

Ingrid Engen ha reaccionat al post: "Molt orgullosa de tot el que has fet per tornar. Al mateix temps m'has donat a mi el millor suport possible. Gràcies a tu."

I l'aragonesa ha allargat els agraïments amb una segona publicació en què els protagonistes han estat els metges, fisioterapeutes i professionals que l'han ajudat en la recuperació. 

"He pogut acabar la temporada jugant de titular... cosa que no sabia si podria fer quan el 8 de desembre em vaig trencar el menisc extern"

I un apunt final per la temporada històrica del Barça.

"Ha estat una temporada brutal, 4 títols de 4 possibles. Seguim fent història perquè aquest equip no té sostre. L'ambició, la competitivitat i les ganes de seguir guanyant fan que cada dia aquest equip creixi i millori, i tots hi hem de posar el nostre granet de sorra."

 

Anar al contingut