Mario Balotelli en una imatge d'arxiu
FUTBOL INTERNACIONAL

El misogin missatge de Balotelli a les xarxes socials

El jugador ha carregat durament contra les dones a través del seu compte d'Instagram

Mario Balotelli torna a estar a l'ull de l'huracà. En la seva dilatada carrera, el jugador les ha fet de tots colors i ja no sorprèn que l'italià estigui immers en una nova polèmica. En aquesta ocasió, 'Super Mario' ha carregat durament "contra les dones que tenen fills per beneficiar-se'n econòmicament" en una història al seu perfil d'Instagram.

"La llei hauria d'evitar que les dones que només estan interessades en els diners tinguin fills contra la voluntat dels homes només per obtenir el benefici dels diners. És malvat, trist i immoral. La família neix per amor i no per conveniència. Si ets solter, t'estàs divertint i no pots mantenir-te a tu mateix, no utilitzis tercers com si fossin un caixer automàtic, aconsegueix una feina abans de tenir fills. Encara que, a vegades, la llei no és correcta, Déu sí que ho és i el càstig serà etern."

No ha tardat a respondre la mare del seu fill, que ha volgut aclarir la situació assegurant que ella és una "víctima" del jugador i que "l'única cosa que fa (Balotelli) és mentir".

Anar al contingut