Laporta celebra la victòria
Barça

El govern espanyol avisa el president Joan Laporta sobre el seu perfil independentista

El ministre de Cultura i Esports diu que Laporta farà mal fet si posa el Barça al servei de l'independentisme, ja que el futbol és "Marca Espanya". Lluís Carrasco, cap de campanya de Joan Laporta, li ha contestat que només els interessa parlar de la "Marca Barça"

Redacció Esport3Actualitzat

El ministre de Cultura i Esports, José Manuel Rodríguez Uribes, assenyala que el govern espanyol intentarà "despolititzar" en el cas que Laporta posi el Barça al servei de l'independentisme.

En una entrevista a Europa Press, Rodríguez Uribes ha volgut remarcar que en l'àmbit esportiu s'ha de separar l'esport de la política. El ministre ha felicitat Laporta per la seva victòria electoral: "Ha guanyat bé", però li ha volgut enviar un advertiment:

"Cal treballar entre tots perquè l'esport segueixi sent el que és i el futbol és "Marca Espanya".

El ministre de Cultura i Esports, José Manuel Rodríguez Uribes, en una imatge recent (Efe)

 

Lluís Carrasco, cap de campanya de Joan Laporta, ha contestat a aquestes declaracions del ministre en una entrevista a RAC1. Carrasco ha manifestat que:

"En 6 mesos que porto treballant per a la campanya de Joan Laporta, no he sentit a parlar més que d'una marca: la 'Marca Barça'. No he sentit a parlar de la 'Marca Espanya'".

El cap de campanya de Laporta, d'altra banda, també ha matisat que mai com en aquest moment el Barça ha requerit de més unió de tot el barcelonisme per tirar endavant, "sigui quina sigui la sensibilitat del culer".

Anar al contingut