Els jugadors de la Roja ja s'han vacunat contra la Covid (EFE)
Futbol

La selecció espanyola ja s'ha vacunat

Als jugadors se'ls han administrat vacunes de Janssen i Pfizer, depenent de la situació de cada jugador

Redacció Esport3Actualitzat

La Reial Federació Espanyola de Futbol ja està vacunada de cara a l'Eurocopa, que comença aquest divendres. Se'ls ha administrat vacunes de Janssen i Pfizer, en funció de la situació de cada jugador.

La vacunació s'ha dut a terme aquest matí a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas a càrrec de les forces armades.

Gerard Moreno mostra la seva certificació conforme ha estat vacunat
Gerard Moreno mostra la seva certificació conforme ha estat vacunat (EFE)

 

Diego Llorente, possible fals positiu

Diego Llorente, un dels dos positius de la selecció espanyola, ha donat negatiu en els últims tests PCR que s'ha fet i també a les contraanàlisis posteriors, cosa que confirmaria que no està infectat. El central del Leeds, d'aquesta manera, pot incorporar-se a la concentració de l'equip aquest divendres.

 

 

Els futbolistes, el cos tècnic i la delegació al complet de la selecció espanyola de futbol han donat negatiu en les proves PCR practicades aquest dimecres 9 de juny. Els tests PCR realitzats als components de la bombolla paral·lela també han resultat negatius:

 

 

Aquest òrgan va evitar pronunciar-se sobre la petició feta pel Ministeri de Cultura i Esport i va passar la decisió, qüestionada per alguns grups polítics, a mans de Sanitat, que finalment ha utilitzat els mateixos arguments que ha utilitzat amb els esportistes que representaran Espanya als Jocs Olímpics de Tòquio.

 

Rodríguez Uribes: "No vacunem futbolistes, vacunem la selecció espanyola"

El ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes, que és qui ha cursat la petició, es defensa de les crítiques que ha rebut aquesta decisió.

"Em van plantejar la qüestió, en vaig parlar amb la ministra i s'ha fet en el marge de temps que tenim. És una excepció i quan es fan excepcions han d'estar justificades. És una decisió de país. No estem vacunant els futbolistes, estem vacunant la selecció espanyola, perquè ens representen en una competició de màxim nivell, tal com fem també amb els esportistes olímpics. La RFEF dona les vacunes, així que tot és òptim i positiu."

Fernando Simón: "Vacunar la selecció espanyola és una excepció d'interès"

 

ARXIVAT A:
Eurocopa2020
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut