GIRONA

El millor Girona tampoc se'n surt davant l'Osca (1-3)

Andrés Fernández ha estat un mur per als de Míchel, que s'ensorren amb la tercera derrota seguida

Oriol VidalActualitzat

Desencís total a Montilivi. Els 6.101 espectadors del primer dia sense restriccions han vist el millor Girona de la temporada, però, en una tarda d'infortuni, també el que ha caigut amb més estrèpit. En sortirà tocat Míchel, que ni tornant a la defensa de tres ha pogut fugir del pou. Gens de premi al bon partit dels joves Arnau i Álex Baena. La primera ocasió l'ha tinguda Bernardo als dos minuts, amb una rematada de cap que ha sortit fora per poc. L'Osca només ha empipat en el primer acte per la banda dreta de Buffarini, que als 12 minuts ha fregat l'escaire. Però els gironins no han pogut marxar al descans al davant en el marcador: de vegades, per un pletòric Andrés Fernández, que ha fet una gran parada a rematada d'Arnau a la mitja hora, i d'altres, pel VAR, que ha anul·lat dos gols per fora de joc: un del mateix Arnau, als 23 minuts, i un altre de Nahuel.

Un gran xut a l'exterior del pal d'Aleix Garcia al primer minut de la represa ha estat contestat de forma immediata amb el gol de l'Osca, en la primera rematada entre els tres pals. Marc Mateu ha fet un xut perfecte amb l'exterior de la cama esquerra després d'una gran combinació visitant. Montilivi, però, ha reclamat que la pilota havia sortit fora de banda en la primera passada de Joaquín cap a Escriche. El VAR no ho ha pogut garantir i als de Míchel els ha tocat buscar la remuntada. Pablo Moreno ha fet l'empat en una acció d'oportunisme al límit del fora de joc. Però el posterior setge a la porteria aragonesa ha estat estèril davant un Andrés gegantí contra Nahuel (minut 61), Samu Sainz (74') i Stuani (75'). Per rematar la tarda d'infortuni, l'Osca d'Ambriz ha fet el segon gol en la seva segona rematada a porteria. El romanès Ratiu ha fet una gran acció per la banda i Seoane ha engaltat la pilota cap a la xarxa. Un cop definitiu per al Girona, que ha quedat estabornit: Gaich no ha fet el tercer, però sí que ho ha aconseguit en el 96 de nou Seoane, que ha deixat els catalans en una situació preocupant. 1-3 en la teva millor tarda i tan sols dues victòries en deu partits.