"Hat-trick Barça" farà una àmplia cobertura del Màlaga-Barça (TVC)
Futbol

El millor del Celta-Barça de la Lliga, a TV3 i al canal Esport3

TV3 i el canal Esport3 oferiran àmplia informació del partit de la Lliga de futbol que el Barça disputarà dissabte 30 a l'estadi de Balaídos amb el Celta de Vigo. El programa "Hat-trick Barça" n'oferirà un resum amb les millors jugades i les opinions dels protagonistes, en una edició conjunta d'una durada de 70 minuts que s'emetrà a partir de les 19.45. Abans del matx, però, s'emetrà pel canal Esport3 una primera edició del programa a partir de les 17.15.

Actualitzat
TV3 i el canal Esport3 oferiran àmplia informació del partit de la Lliga de futbol que el Barça disputarà dissabte 30 a l'estadi de Balaídos amb el Celta de Vigo.  El programa "Hat-trick Barça" n'oferirà un resum amb les millors jugades i les opinions dels protagonistes, en una edició conjunta d'una durada de 70 minuts que s'emetrà a partir de les 19.45. Abans del matx, però, s'emetrà pel canal Esport3 una primera edició del programa a partir de les 17.15.
 
La presentació anirà a càrrec de Bernat Soler; de Gerard López, en les anàlisis tècniques, i de Víctor Patsi, en les entrevistes des del camp.
 
Anar al contingut