Els jugadors del Milan, contents després de l'última victòria a San Siro
Jugadors del Milan 2021-22 celebrant un triomf (Reuters)
Barça

El Milan tampoc serà el rival del Barça al Gamper

El Barça encara no ha trobat substitut per a la Roma, a poc més d'un mes per al Trofeu Joan Gamper

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça havia pactat inicialment la disputa del Trofeu Joan Gamper amb la Roma, el dia 6 d'agost, en un programa doble. Obririen foc els equips femenins i posteriorment jugarien els equips masculins, en el que seria la presentació davant l'afició, una setmana abans que comencés la lliga. 

Aquesta mateixa setmana, i de manera inesperada, la Roma va comunicar al Barça que finalment no jugaria el Gamper, donant com a excusa que volia estalviar a l'equip un viatge a una setmana de començar la temporada. Més tard es va saber que Nasser al-Khelaïfi hauria pressionat la Roma, fent valer la seva influència sobre el president de l'equip romà, Dan Friedkin, com a president de l'Associació Europea de Clubs (ECA). 

El Milan, vigent campió de la Serie A, era una de les opcions que sonaven per substituir l'equip que entrena José Mourinho, però sembla que tampoc serà el rival del Barça al Gamper. Segons el periodista Luca Bianchin, de La Gazzetta dello Sport, els "rossoneros" només tenen previst jugar contra el Marsella i el Colònia aquesta pretemporada.

 

Així doncs, l'equip llombard, que ja es va enfrontar al Barça en un Gamper l'any 2010, en un partit que va servir perquè el Camp Nou retés un últim homenatge a Ronaldinho, traspassat dos anys abans al conjunt "rossonero", surt de la llista d'equips que podrien enfrontar-se al Barça en l'edició d'enguany del Trofeu Joan Gamper.    

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut