Victòria balsàmica de l'AC Milan sobre l'Atlètic de Madrid
Champions

El Milan sorprèn l'Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano (0-1)

L'equip de Simeone es jugarà la seva continuïtat a la Lliga de Campions en l'últim partit davant el Porto. Només li val la victòria per classificar-se per als vuitens, però depèn d'altres resultats

Redacció Esport3Actualitzat

Després de les dues derrotes contra el Liverpool, els de Simeone necessitaven la victòria contra el Milan al Wanda Metropolitano per seguir pensant en els vuitens de final de la Champions sense dependre d'altres resultats. L'equip italià ha fet el partit que li convenia. No ha controlat el joc i a tres minuts del final Messias Júnior ha donat la victòria a l'AC Milan.  

L'equip matalasser ha notat en excés la baixa per lesió del portuguès Joao Félix. En la primera meitat no hi hagut ocasions, però s'ha jugat amb molta tensió. Els italians han dominat el joc, però no els ha servit de res. En el començament de la segona part, l'Atlètic de Madrid ha sortit més endollat i ha disposat d'un parell de d'oportunitats per obrir el marcador. La primera a càrrec de Lemar des de la banda esquerra. El seu xut a pal curt, però l'ha llegit bé el porter Tatarusanu.

Tot seguit Griezmann ha fet una cavalcada per la banda dreta i ha fet una centrada a l'àrea petita a la que no ha arribat Carrasco, ja que un defensa s'ha avançat. En el minut 62, una falta picada per Theo s'ha convertit en la primera ocasió de gol del l'AC Milan. La rematada de cap de Kjaer ha sortit alta per ben poc. En el minut 84, Simeone ha fet un doble canvi, entren Correa i Lodi i surten Lemar i Hermoso, per canviar la dinàmica del partit. El mateix ha fet l'entrenador milanista Stefano Pioli que ha fet un quàdruple canvi. Han sortit del camp Krunic, Kalulu, Giroud Tonali i han entrat Florenci, Bakayoko, Junior i Ibrahimovic.

En el minut 71, els italians han pogut obrir el marcador després d'una passada d'Ibrahimovic per a Junior. Aquest ha cedit enrere per facilitar el xut a Bakayoko. Savic ha tret la pilota in extremis. A tres minuts del final, gerro d'aigua freda a l'Atlètic de Madrid, després d'una errada defensiva. Kessié ha fet una centrada des de l'esquerra que ha rematat lliure de marca Messias Júnior per l'únic gol del partit. Ara l'equip de Simeone es jugarà la seva continuïtat a la Champions en l'últim partit davant el Porto. Només li val la victòria per classificar-se pels vuitens. El Porto, per la seva banda, no ha aprofitat l'ensopegada de l'Atlètic de Madrid, ja que ha perdut al camp del Liverpool per 2-0 amb gols de Thiago i  Salah.

 

 

 

Anar al contingut