Manolo Martínez amb el president del Nàstic, Josep M. Andreu (Foto: @NASTICTARRAGONA)
Manolo Martínez amb el president del Nàstic, Josep M. Andreu (Foto: @NASTICTARRAGONA)
Futbol

El migcampista del Nàstic Manolo Martínez penja les botes, mentre que Ferran Giner diu adéu al club a Twitter

Martínez posa fi a una llarga trajectòria de 19 anys com a professional, però seguirà lligat al club. Giner, per la seva banda, marxa després que no li hagin renovat el contracte

Actualitzat

Aquest dilluns ha estat un dia de comiats en el Nàstic de Tarragona, un en persona i l'altre via twitter. El migcampista Manolo Martínez s'ha retirat del futbol professional a la sala de premsa del club, mentre que Ferran Giner ha publicat a les xarxes socials la seva carta de comiat dels aficionats.

Martínez ha estat futbolista professional les últimes dinou temporades. De la seva llarga trajectòria, n'ha passat 7 anys al Nàstic dividides en dues etapes, participant de l'ascens a Primera i dos ascensos a Segona. L'última estada a Tarragona va començar l'estiu de l'any 2014 i no ha acabat com li hagués agradat al migcampista, amb un any en sense jugar per culpa de les lesions. El veterà futbolista penja les botes, però no diu adeu al club, ja que seguirà a Tarragona amb tasques institucionals i socials, a més de donar suport a la parcel·la esportiva.

Ferran Giner, per la seva banda, deixa el club on ha estat les últimes 4 temporades després que el Nàstic no li hagi renovat el contracte. El seu adeu, aTtwitter, ha estat amb una elegant carta de comiat plena d'agraïment a l'entitat i la ciutat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut