Fórmula 1

El Mercedes de Nico Rosberg domina la 3a sessió d'entrenaments lliures de Bahrain

Nico Rosberg ha fet el millor temps a la tercera sessió d'entrenaments lliures del G. P. de Bahrain de Fórmula 1. El de Mercedes és el màxim favorit per aconseguir la 'pole' i ha marcat el millor registre davant de Vettel i Webber. Els entrenaments oficials es faran aquest migdia a la una.

Actualitzat
Nico Rosberg ha marcat el millor temps en l'última sessió dels entrenaments previs al G. P. de Bahrain. El pilot alemany de Mercedes, que va guanyar la setmana passada a Xangai, torna a presentar candidatura a estar entre els millors. Sortirem de dubtes a partir de la 1, en la sessió classificatòria, i en directe per TV3 i Esport3.cat, quan quedarà enllestida la graella de cara a la cursa d'aquest diumenge. Els dos Red Bull han arribat darrere de Rosberg. Sebastian Vettel, l'alemany, ha fet el segon millor temps de la sessió i el seu company d'equip, l'australià Mark Webber, el tercer. Pel que fa als McLaren, Hamilton ha estat el quart, davant de Schumacher i del seu company d'equip, Jenson Button. Fernando Alonso, amb el seu Ferrari, desè, ha evidenciat que el seu cotxe està lluny dels millors i podria tenir dificultats per entrar a la Q3.

Pel que fa al català Pedro Martínez de la Rosa -al volant de l'HRT-, ha estat 23è. Els pilots han tornat a patir les inclemències de la pista, amb molta sorra en molts trams del circuit. Pastor Maldonado, independentment dels resultats de la qualificació, sortirà cinc llocs enrere per la penalització a què ha estat sotmès per canviar la caixa de canvis.

Fora de la pista, tot i els problemes polítics que hi ha a Bahrain, la tranquil·litat és absoluta tret dels problemes que van tenir l'equip de Force India i Sauber.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut