Vero Brunati desvela el futur de Leo Messi

El 30 de juny del 2023 és la data en què s'acaba el contracte de Leo Messi amb el París Saint-Germain. El club parisenc li ha presentat una proposta per ampliar el vincle, però segons molts rumors, l'argentí no renovarà.

En aquest context, apareixen dos escenaris possibles: tornar al Barça o marxar a l'MLS. Messi mai ha amagat el seu desig de jugar a la lliga nord-americana, possiblement a l'Inter de Miami. Es diu que allà es podria ajuntar amb els seus amics i excompanys Sergio Busquets --acaba contracte aquest any--, Jordi Alba --sense minuts al Barça-- i Luis Suárez --al Nacional de forma circumstancial. 

Malgrat això, cada vegada agafa més força l'opció de vestir novament de blaugrana. Joan Laporta vol reconduir la bona sintonia amb la família Messi i Xavi no ha tancat la porta a la seva incorporació

Ara, fins i tot, la periodista Verónica Brunati ha arribat a posar data al retorn de Leo Messi a Can Barça. Segons l'argentina, el dia 1 de juliol del 2023, un dia després d'acabar contracte amb el PSG, el futbolista tornarà a ser propietat del FC Barcelona.

 

Anar al contingut