Ultimàtum de la Juventus a Memphis

La Juventus i Memphis Depay ja fa dies que estan negociant la incorporació del davanter neerlandès al club torinès. De fet, ja ho tindrien tot enllestit excepte un petit detall: el jugador encara no ha obtingut la carta de llibertat del Barça. I, segons explica el diari Tuttosport, la Juve ha començat a impacientar-se i ja li ha comunicat a l'entorn de Memphis que si la situació no es resol en un parell de dies, la cancel·laran i buscaran una alternativa. 

Memphis, d'acord amb aquesta informació, voldria marxar lliure del Barça i a més cobrar una indemnització per deixar el club abans de l'extinció del seu contracte. Sembla que el club blaugrana estaria d'acord en no demanar cap quantitat a la Juve en concepte de traspàs -al capdavall, Depay va arribar a cost zero- però no està disposat a indemnitzar el jugador. 

A Memphis Depay li caduca aviat l'opció de la Juventus (Reuters)

A la Juve li corre pressa tancar l'operació i al Barça també, perquè ara com ara és la via més plausible per reduir massa salarial, fet que li exigeix LaLiga per poder inscriure Jules Kounde. L'alternativa de la "Vecchia Signora" a Memphis és, segons Tuttosport, el davanter del Bolonya Marko Arnautovic.     

 

Anar al contingut