Es reactiva l'opció Morata, gràcies a Vlahovic

A Itàlia, el mercat de fitxatges s'ha escalfat durant les últimes hores. Des de la Gazzeta dello Sport asseguren que Vlahovic canviarà la Fiorentina per la Juventus per uns 60 milions d'euros. El davanter serbi ha sigut un dels protagonistes d'aquest mercat, ja que ha sonat per diferents equips com a referència ofensiva de futur. Aquest moviment podria ser el detonant perquè la Juventus es desfés d'Álvaro Morata, i aquí entra a escena el Barça, que ha estat temptejant-lo durant tot el mercat d'hivern.

El Barça treballa per fitxar un davanter tapat
Es reactiva l'opció Morata per vestir de blaugrana (EFE)

Morata és el desig de Xavi per reforçar la davantera culer. El seu representant, Juanma López, és a Torí negociant la sortida del jugador cap al futbol espanyol. Però l'operació Morata té dues complicacions. La primera és la seva situació contractual, que s'hauria de solucionar amb l'Atlètic de Madrid, equip que té els drets del jugador. I la segona dificultat és la situació econòmica del Barça; l'equip necessita rebaixar la massa salarial per poder inscriure nous jugadors. El Barça estaria interessat en una cessió del jugador fins a final de temporada, perquè el club no estigui lligat de mans i peus amb una opció de compra obligatòria.

Aquest moviment té un tercer nom que ho desencallaria tot. Arthur Cabral, davanter del Basilea, relacionat també amb el Barça, serà el fitxatge de la Fiorentina per suplir Vlahovic. Des d'Itàlia asseguren que els moviments de la Juve i el Barça es desencallaran un cop la Fiore tingui lligat el seu nou davanter.

Anar al contingut