Dest podria buscar minuts a Anglaterra

El Barça s'ha pres molt seriosament l'operació sortida aquest mercat hivernal. Després de la marxa de Coutinho, Demir i Collado, sumada a la baixa del Kun Agüero, el següent podria ser Sergiño Dest. El lateral dels Estats Units no està fent una bona adaptació al club blaugrana i això és visible en els pocs minuts que està tenint sobre el terreny de joc. Segons el diari britànic The Telegraph, el Chelsea estaria interessat en la contractació del lateral dret, ja sigui en forma de cessió o de compra.

Dest
Sergiño Dest podria buscar més protagonisme a la Premier League (FCB)

Dest va arribar al Barça la temporada 20-21 amb la previsió que fos el lateral del futur, i per això va signar fins a l'any 2025. Temporada i mitja després de la seva incorporació, sembla que el lateral dret titular a l'equip de Xavi és Dani Alves, de 38 anys. La baixa de llarga durada de Sergi Roberto tampoc no ha ajudat a posar pressió al jugador, que procedia de l'Ajax. De tota manera, tant Alves com Roberto acaben contracte aquest 2022 i deixar escapar l'únic lateral dret que té lligat més anys pot ser un moviment arriscat per part del club.

El Barça s'estaria plantejant una cessió fins a final de temporada que pogués espavilar el joc de Dest. El club tampoc no descarta una venda, atesa la seva situació econòmica. A l'últim partit contra el Reial Madrid, Xavi va decidir descartar-lo i el jugador es va quedar a la grada, darrere Dani Alves, en una declaració d'intencions prou clara.

Anar al contingut