Laporta amb el Kun Agüero durant la presentació de l'argentí. (Reuters)
Laporta amb el Kun Agüero durant la presentació de l'argentí. (Reuters)
BARÇA

Laporta anuncia un canvi de model en els fitxatges del Barça

El president del Futbol Club Barcelona ha explicat que les incorporacions que puguin arribar aquest estiu no seran en forma de traspàs, sinó de bescanvis de jugadors

Redacció Esport3Actualitzat

El Kun Agüero, Eric Garcia i Emerson Royal. Aquestes són, de moment, les tres incorporacions de cara a la temporada vinent. Però no seran les últimes. Memphis està per caure i, segons Laporta, la del neerlandès no serà la darrera incorporació.

N'hi haurà més, però totes tindran un denominador comú: no hi haurà traspassos, seran intercanvis de jugadors amb altres clubs. Així ho va explicar en la presentació del documental sobre Messi de TV3, "Messi, el desè art".

 

"Hi haurà més entrades, però en situació de bescanvi. No seran trànsfers normals, pagant un preu, perquè no estem en disposició de fer-ho. Però sí que estem en situació de fer molts bescanvis. Però tampoc seran fàcils, perquè tenim una nòmina esportiva molt alta en relació amb la que tenen els clubs on estan els jugadors que ens poden interessar. Però crec que anem bé i que ens en sortirem."

 

 

Laporta també va criticar la situació d'inferioritat en què es troben molts clubs, entre ells el Barça, respecte als "clubs-estat". Sense citar-lo, va ser una clara referència al PSG, que ha fitxat Wijnaldum oferint-li més diners que els que hauria cobrat al Camp Nou.

 

"El procés per fitxar en la situació en què estem demana paciència. No és tan fàcil com fer una oferta, negociar i pagar. No és tan ràpid com això. A més, hi ha clubs-estat que tenen la potestat de dinamitar qualsevol negociació en què estiguem participant. I això no és just. Fan ofertes molt més contundents que les que podem fer nosaltres perquè són clubs-estat. Si no, no les podrien fer ni de broma."

 

La marxa de Wijnaldum a París fa que el Barça continuï rastrejant el mercat a la recerca d'un migcampista. També interessa la incorporació d'un lateral esquerre.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut