El màxim responsable del mundial de MotoGP posa en dubte l'edició del 2018 del GP de Catalunya
MotoGP

El màxim responsable del mundial de MotoGP posa en dubte el GP de Catalunya del 2018

Després del tràgic accident de Luis Salom el 2016, l'opció de seguir el traçat de la Fórmula 1 no ha acabat d'agradar entre els pilots

Actualitzat

El màxim responsable del mundial de MotoGP, Carmelo Ezpeleta, en declaracions al programa de Catalunya Ràdio "Tot Costa", ha posat en dubte la celebració del Gran Premi de Catalunya del 2018, encara que el contracte amb la instal·lació és fins al 2021 i que sempre s'han fet les modificacions que ha demanat la comissió de seguretat i la Federació Internacional com la famosa xicana a l'estadi: "En el Circuit de Barcelona-Catalunya fan falta obres sí o sí. Ara mateix no està homologat per formar part del mundial. Han de fer una proposta. La Comissió de Seguretat dicta que encara s'han de resoldre problemes".

Aquests dubtes s'interpreten com un toc d'alerta perquè es torni al traçat inicial però amb l'ampliació de les escapatòries, canvi que comportaria una forta inversió econòmica. 

En el mateix programa radiofònic, el pilot de MotoGP, Aleix Espargaró ha dit que "la seguretat és el més important i mentre hi hagi xicanes que no siguin segures, no tornarem. El Circuit de Barcelona-Catalunya és un dels millors del món, però si el critiquem constructivament és per millorar".

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut