Foto de família del sorteig de la Copa de la Reina, celebrat a Terrassa (RFEN)
Waterpolo

El Mataró-Sant Andreu, plat fort dels quarts de la Copa de la Reina

Terrassa repetirà com a seu de la competició, que s'ha sortejat aquest dimarts

L'Assolim CN Mataró, vigent campió de Copa i segon a la Lliga, s'enfrontarà al CN Sant Andreu, el tercer classificat de la Lliga, en el partit més interessant dels quarts de final de la Copa de la Reina de waterpolo, que s'han sortejat aquest dimarts.

El CN Terrassa repeteix com a organitzador d'un esdeveniment que es disputarà entre els dies 17 i 19 de febrer a l'Àrea Olímpica de la ciutat vallesana.

El quadre de la Copa de la Reina de waterpolo (@CNAB)

El partit entre l'Astralpool CN Sabadell i el Tenerife Echeyde obrirà la competició el divendres 17 a les 14.30 h, en la reedició del partit que es va viure recentment en la Copa masculina.

Després del primer partit, a les 16.00 h, el CE Mediterrani jugarà contra el CN Catalunya en un derbi barceloní en el qual les primeres parteixen com a favorites. Els guanyadors del Sabadell-Tenerife i el Mediterrani-Catalunya disputaran la primera semifinal, el dissabte 18 a les 12.00 h.

El xoc estrella de quarts de final serà a les 17.30 h entre l'Assolim CN Mataró --vigent campió-- i el CN Sant Andreu, segon i tercer, respectivament, de la Lliga. L'amfitrió, el CN Terrassa, tancarà la jornada a les 19.00 h, contra l'Atlètic Barceloneta, un dels debutants de la competició.

Els guanyadors d'aquests dos últims enfrontaments jugaran la segona semifinal, el dissabte 18 a les 13.30 h, i la final serà el diumenge 19 a les 14.00 h.

Anar al contingut