Marc Márquez es troba lluny de la lluita pel Mundial
Marc Márquez es troba lluny de la lluita pel Mundial (Reuters)
MotoGP

El Marc Márquez més realista: "No estic per lluitar pel Mundial"

El pilot de Cervera, 15è a la primera jornada a Le Mans, ha assegurat que s'ha de marcar "objectius realistes" per a aquesta temporada

Marc Márquez va començar la temporada 2022 amb l'esperança de tornar a regnar a la categoria de MotoGP. El de Cervera va transmetre bones sensacions a la primera cursa a Qatar, però un cap de setmana per oblidar a Indonèsia va acabar amb part de les seves aspiracions. La diploplia tornava a creuar-se en el camí del vuit vegades campió del món, que es veia obligat a fer una aturada per recuperar-se de la lesió ocular.

El pilot d'Honda va tornar a competir en un dels seus circuits favorits, Austin, on ha aconseguit fins a set victòries. Allà, un problema mecànic a la sortida va acabar amb les seves opcions a la victòria, però les curses de Portimao i Jerez han fet veure la realitat a Marc Márquez.

"Abans de començar la temporada, entrenes amb la intenció d'aconseguir un títol, però quan comencen les curses els rivals et posen a lloc, i és llavors quan saps a què pots optar. Ho vaig intentar, vaig tneir la lesió a la vista, llavors vaig tornar a Austin i en aquestes tres curses he vist que no estem per lluitar pel Mundial."

El català s'ha mostrat discret en la primera jornada del Gran Premi de França, al circuit de Le Mans, on ha marcat el 15è millor temps.

"No et pots marcar com a objectiu guanyar una cursa quan et costa entrar entre els deu primers, ja que seria frustració rere frustració. Cal marcar-se objectius realistes per tenir petites motivacions, com la quarta posició a Jerez, que va ser celebrada perquè era un objectiu realista que vam poder aconseguir."

Anar al contingut