Baxi Manresa (EFE)
ACB

El Manresa venç el Fuenlabrada i acaricia el play-off de la Lliga Endesa (86-77)

Els bagencs mantenen les opcions d'acabar en el top 8 quan només falta una jornada de la fase regular de l'ACB

Quan només falta una jornada per al final de la fase regular de la Lliga Endesa, el Baxi Manresa acaricia el play-off després de superar el Montakit Fuenlabrada al Nou Congost (86-77).

L'equip del Bages ha sortit com un tro al parquet per tal d'encarrilar el partit per la via ràpida i els de Peñarroya han signat un primer quart aclaparador, 24-10. En el segon període, però, ha arribat la reacció dels madrilenys de la mà d'un destacat Eyenga, que s'ha carregat l'equip a les espatlles per no despenjar-se en el marcador. Això sí, el Manresa ha plantat cara i s'ha esforçat per mantenir les distàncies, 46-34 al descans.

En el tercer quart, s'ha repetit el guió del segon, 69-54. En el darrer temps, però, la renda de punts dels catalans s'ha esvaït i és que a cop de triple, el Fuenlabrada s'ha posat, per primer cop en el partit, a només un punt, 76-75. En els últims minuts, però, el Baxi Manresa ha recuperat el control del partit i ha acabat certificant la victòria.

Un partit més, Lalanne ha estat l'home més decisiu pels bagencs de cara a cistella amb 23 punts, seguit d'un també inspirat Zubcic, que n'ha fet 21.