El Manresa perd contra el Llemotges i agreuja la crisi (77-87)
El Baxi Manresa no aixeca el cap (@BasquetManresa)
Lliga de campions

El Manresa perd contra el Llemotges i agreuja la crisi (77-88)

Els bagencs, amb una clara inferioritat física, perden el liderat

Jordi RobirosaActualitzat

El primer quart del Baxi Manresa ha estat al·lucinant. Amb un Harding estratosfètic, que ha estat capaç d'anotar 20 punts en 8 minuts, i un festival anotador inversemblant, els catalans dominaven el primer quart per 33-22. Però ja llavors s'ha vist que el Llemotges tenia molt més físic, dominava el 5 contra 5 amb facilitat, i sota els taulers era molt més determinant. O el Baxi mantenia el nivell anotador o... malament rai.

I, efectivament, la defensa contra Harding ha crescut, el tir exterior ha minvat i la truita s'ha girat. Els de Pedro Martínez només han pogut fer 44 punts en els següents 30 minuts i han acabat cedint pel màxim desavantatge, 11 punts, cosa que fa que perdin el liderat del grup en benefici del Benfica i que s'aboquin a jugar el play-off per jugar la següent fase. I compte, perquè també han perdut el bàsquet average.

El Baxi Manresa necessita com l'aire que respira un pivot dominant. El record de Bako i Sima és només això, un record, i ara mateix fa la sensació que l'equip no dona per a més. Però la temporada és molt llarga i el que no pot perdre mai aquest equip és l'esperit. Això mai.

Anar al contingut