Els jugadors del Manresa, amb samarretes de suport al seu company Adam Waczynski, lesionat de gravetat
Els jugadors del Manresa han dedicat la salvació al seu company Adam Waczynski, lesionat de gravetat (@BaxiManresa)
Bàsquet

El Manresa certifica la salvació amb una cistella providencial de Robinson

Victòria agònica de l'equip de Pedro Martínez a la pista del Breogan

Redacció Esport3Actualitzat

Una cistella de Devin Robinson a dos segons per al final ha donat la victòria al Manresa a la pista del Breogan (81-82)  i ha servit per segellar definitivament la tan anhelada salvació. Després d'un inici de temporada difícil, l'equip de Pedro Martínez ha completat una reacció espectacular per continuar una temporada més a l'ACB.

La victòria aquest dissabte del Granada a la pista del Betis feia que el Manresa necessités encara una victòria per assegurar la permanència, a falta de només una jornada per al final de la Lliga regular. I els bagencs no han desaprofitat l'ocasió, tot i que ha costat Déu i ajuda.

El Breogan, que no s'hi jugava res, ha donat molta guerra. De fet, l'equip gallec dominava de tres punts (81-78) a només 23 segons per al final. Però el desencert dels locals i la cistella providencial de Robinson han acabat capgirant el marcador en els últims instants.

El Manresa continuarà jugant a l'ACB la temporada que ve, on coincidirà amb el Girona, que es va salvar aquest dissabte, i amb l'Andorra, que ha aconseguit l'ascens. Cap de setmana rodó al bàsquet català.

ARXIVAT A:
Bàsquet Manresa
Anar al contingut