El Manchester United no en té prou amb Cristiano i torna a naufragar (Reuters)

El Manchester United no en té prou amb Cristiano i torna a naufragar

Els "red devils" han vist com el Brentford els atropellava en només 35 minuts i ja són els cuers de la Premier League

Sembla que la titularitat de Cristiano Ronaldo no és l'únic problema del Manchester United. Els "red devils", amb el portuguès a l'onze, han encaixat la segona derrota en dos partits en un inici erràtic de Premier League. Però no només han perdut: els de Ten Hag han estat atropellats per un Brentford que al minut 35 ja guanyava per 4 gols a 0.

Dasilva, Jensen, Mee i Mbeumo han estat els autors dels gols en una tarda poc lluïda de David de Gea, que no ha estat gens afortunat en el primer gol local. A la segona part han agafat la iniciativa i han intentat retallar diferències, però el marcador no s'ha mogut.

L'Arsenal, a ritme de Gabriel Jesús

Festival de Gabriel Jesús a l'Emirates Stadium. El brasiler ha obert el marcador al minut 23 amb una autèntica obra d'art: amb una rosca exquisida, el brasiler ha netejat les teranyines de la porteria defensada per Danny Ward.

Però la seva exhibició no s'ha quedat aquí. L'ex del City, que acabaria també amb dues assistències, ha caçat el refús de James Vardy al segon pal al minut 35 per encaminar la segona victòria dels "gunners" a la Lliga.

A la represa, William Saliba, amb un refús desafortunat, ha estrenat el caseller del Leicester, però a la següent jugada, regal per regal. Granit Xhaka ha rematat a plaer per col·locar el 3 a 1.

El Leicester no ha llançat la tovallola i d'una bona combinació entre Iheanacho i James Madison ha sorgit el segon dels "foxes". Un gol que obria un bri d'esperança per als de Brendan Rogers, però Gabriel Martinelli ha esvaït les opcions de remuntada del Leicester amb un gran xut des de la frontal per col·locar el definitiu 4 a 2.

El Manchester City comença endollat

El Manchester City ha començat la Premier League com la va acabar: endollat i atropellant rivals. Els de Guardiola han dominat de principi a fi el Bournemouth a l'Etihadi i pràcticament no han necessitat els segons 45 minuts.

Haaland i Gündogan s'han intercanviat els papers per firmar el primer de la tarda i De Bruyne, amb un colpeig magnífic, ha aixecat els espectadors dels seients per col·locar el segon.

El belga, també protagonista en el tercer, ha assistit Phil Foden al 37 per sentenciar el Bournemouth, que ha encaixat el quart a la segona part.