Marc Jurado, en acció en una imatge recent (@marcjurado04)
Barça

El Manchester United fitxa Marc Jurado, una de les perles de la Masia

Enguany ha jugat al Cadet A i el Barça n'ha intentat la renovació fins a l'últim moment, però el lateral de Sabadell ha preferit la proposta econòmica i esportiva del conjunt anglès

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça es queda sense una de les grans promeses de la Masia. Es tracta del lateral dret Marc Jurado, de Sabadell. Jurado, que juga de lateral dret, va arribar al futbol base blaugrana en edat de prebenjamí, procedent del Can Rull.

Jurado ha fet una gran temporada amb el Cadet A i el Barça n'ha intentat la renovació fins a l'últim moment. El club blaugrana li oferia unes condicions econòmiques superiors a les que s'han pactat els últims anys per a aquesta etapa del futbol formatiu i que s'enfilaven fins als 100.000 euros la temporada 2022-23. A nivell esportiu, se li plantejava la possibilitat de jugar amb el Juvenil B. Però el Manchester United ha triplicat aquesta oferta econòmica i el projecte esportiu dels anglesos també ha seduït més el jugador i el seu entorn. El Barça cobrarà un milió i mig d'euros pels drets de formació.

Des de la Masia, reconeixen que perden un dels jugadors amb més projecció del planter i que forma part d'una fornada de futbolistes molt prometedora. En aquest sentit, el Barça té pràcticament tancada la continuïtat de Pablo Páez, "Gavi", i d'Ilias, futbolistes de la mateixa generació.

 

Anar al contingut