Valdés signant el seu contracte al costat de Van Gaal. (Font: @manutd)
Futbol

El Manchester United fa oficial el fitxatge de l'exporter del Barça Víctor Valdés

L'exporter del Barça ha firmat un contracte per 18 mesos amb el conjunt entrenat per Louis van Gaal després de recuperar-se de la lesió al genoll que el tenia apartat dels terrenys de joc des del març del 2014

Actualitzat

El Manchester United ha fet oficial aquest dijous el fitxatge de Víctor Valdés. L'exporter del Barça, de 32 anys, ha firmat un contracte amb els "red devils" pels pròxims 18 mesos amb opció a una ampliació depenent del seu rendiment. Valdés serà en teoria el nou porter suplent de David de Gea, titular indiscutible i que es troba en un gran moment de forma.

Valdés s'ha estat entrenant amb la plantilla de Louis van Gaal en els últims dos mesos com a agent lliure, com a part de la seva recuperació de la lesió de genoll i finalment el United s'ha decidit a firmar-li un contracte d'un any i mig de durada.

L'exporter del Barça Víctor Valdés va trencar el seu silenci a les xarxes socials per explicar que ja està pràcticament recuperat de la lesió del mes de març, quan encara era jugador del Barça, i que el va deixar sense equip des del passat mes de juliol. I a principis del mes de desembre el seu representant va anunciar que tornaria als terrenys de joc molt aviat. Ginés Carvajal, en declaracions a la Cadena SER, va dir que aviat arribaran a un acord amb el Manchester United i que el català podria tornar a jugar a futbol.

"Fitxar pel United és un honor"

Aquest dijous l'acord s'ha fet oficial i Valdés ha assegurat en la seva presentació que és un honor haver fitxat per al club d'Old Trafford. "Fitxar per al Manchester United és un honor. Vull donar-li les gràcies a Van Gaal i al club, que em van permetre recuperar-me aquí i entrenar-me amb el primer equip a la ciutat esportiva", ha dit Valdés, que era agent lliure fins ara.
 
"Tot i que he estat poc temps aquí, sé que aquest és un club molt especial. Vaig treballar amb Van Gaal al Barcelona, i poder tornar a jugar per a ell és un somni fet realitat", ha afegit.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut