Cristiano Ronaldo, acabat d'arribar a Qatar (Reuters)
Futbol

El Manchester United estudia emprendre accions legals contra Cristiano Ronaldo

El club anglès ja hauria informat el crac portuguès que no el vol de tornada quan acabi el Mundial

Redacció Esport3Actualitzat

Les explosives declaracions de Cristiano Ronaldo han fet efecte. El davanter portuguès va concedir una entrevista televisiva a Anglaterra en la qual no es va tallar a l'hora de queixar-se del tracte rebut per part del Manchester United, el seu actual club, i dels entrenadors que ha tingut allà, Ralf Rangnick i Erik Ten Hag, actual inquilí de la banqueta. 

El club anglès, un cop s'ha emès tot el contingut de l'entrevista, ha mogut peça: no només ja té coll avall que buscarà la sortida del crac portuguès, sinó que ja estudia si podria emprendre accions legals contra ell per incompliment de contracte. 

De cara a fora, el Manchester United ha publicat un breu comunicat indicant que està treballant per resoldre la situació: 

"El Manchester United ha iniciat aquest matí els passos apropiats en resposta a la recent entrevista de Cristiano Ronaldo. No farem més comentaris fins que el procés estigui acabat."

No el volen ni veure

Segons diversos mitjans britànics, Ten Hag ja hauria comunicat a la directiva del United que no vol veure més Cristiano per les instal·lacions del club un cop s'acabi el Mundial, i l'entitat ja hauria començat a parlar amb l'entorn del jugador per buscar una resolució del seu contracte, que expìra el pròxim mes de juny. Per tant, és molt probable que l'exmadridista ja no sigui jugador de l'equip anglès quan aquest s'enfronti al Barça, a la Lliga Europa, el pròxim mes de febrer.

 

 

Anar al contingut