Futbol

El Manchester United confirma el fitxatge de José Mourinho per a les tres properes temporades

El mediàtic tècnic portuguès arriba a un dels clubs més importants d'Anglaterra i es tornarà a veure les cares amb Josep Guardiola, nou tècnic del Manchester City

Actualitzat

José Mourinho serà el nou entrenador del Manchester United fins a la temporada 2018-19 amb l'opció de quedar-se al club fins a l'any 2020. L'entrenador, de 53 anys, agafa un dels equips emblemàtics d'Anglaterra però molt lluny del seu millor nivell. Per aquest motiu, la directiva dels Red Devils va decidir destituir Louis van Gaal, que només va aconseguir la cinquena posició a la lliga i va deixar el club fora de la Champions League 2016-17.

"Convertir-me en tècnic del Manchester United és un honor especial en el món del futbol. És un club conegut i admirat a tot el món. Té una certa mística i un romanticisme que cap altre club pot igualar", ha comentat Mourinho, avui en la seva presentació.

A la mateixa ciutat de Manchester hi haurà, exercint com a tècnic del City, Josep Guardiola, coincidint per segon cop en la mateixa lliga amb el portuguès. La primera vegada que van coincidir va ser a la lliga espanyola, quan Mou i Guardiola dirigien el Reial Madrid i el FC Barcelona, respectivament, una època recordada per les batalles a les rodes de premsa entre tots dos entrenadors.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut