Erik ten Hag, en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

El Manchester United anuncia Erik ten Hag com el seu pròxim entrenador

El tècnic de l'Ajax comandarà el nou cicle del club anglès. Firma per tres temporades

Redacció Esport3Actualitzat

El Manchester United confiarà en Erik ten Hag la reconstrucció de l'equip. L'actual responsable de l'Ajax s'ha compromès per les tres pròximes temporades amb els "diables vermells" en una operació que busca recuperar el pes específic perdut tant a la Premier League anglesa com en les competicions europees.

Ten Hag, de 52 anys, s'ha donat a conèixer al panorama internacional des que el desembre del 2017 es va fer càrrec de l'Ajax i amb l'equip d'Amsterdam ha guanyat dues Lligues neerlandeses, dues Copes i una Supercopa, a més de deixar-se veure a la Champions, arribant a les semifinals la temporada 2018-19. Ten Hag, que era tècnic del filial del Bayern de Munic quan Pep Guardiola era l'entrenador del primer equip, passa per ser un gran impulsor del joc d'atac.  

Ten Hag tindrà feina a reconstruir una plantilla que haurà de tenir canvis, ja que en l'actualitat ocupa el sisè lloc sota la direcció de Ralf Rangnick, el tècnic interí que es va fer càrrec de l'equip després de la destitució d'Ole Gunnar Solskjaer.  
Anar al contingut